U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

B.K.S. Iyengar Yoga Leraren Opleiding Brabant

De B.K.S. Iyengar Yoga Leraren Opleiding Brabant wordt geleid door Pascal Poell, gecertificeerd Intermediate Senior II Iyengar Yoga leraar, samen met Irma Menssink, gecertificeerd Intermediate Junior III Iyengar Yoga Leraar.

Al meer dan 10 jaar biedt deze opleiding de mogelijkheid om tot Iyengar Yoga docent te worden opgeleid. En geeft de mogelijkheid voor de kandidaten om zich in te schrijven voor het examen, onafhankelijk afgenomen door het aangewezen orgaan binnen de B.K.S. Iyengar Yoga Vereniging Nederland. Zie voor meer informatie IYLOB: Intro.

Ook is er een vervolg opleiding voor degene die geslaagd zijn voor het Introductory examen, dus het certificaat hebben behaald met het Certificatie (keur) Merk. Voor meer informatie over de opleiding van de Intermediate Junior niveaus zie Int. Junior.

 Iyengar Yoga Centrum Oosterhout en Breda biedt ook een lerarenopleiding aan.Iyengar Yoga Centrum Oosterhout en Breda biedt ook een lerarenopleiding aan.